A fost o zi tristă pentru fanii Rublika WC și alte kanaluri de dezinformare. Protestele de astăzi i-au creat probleme grave de sănătate cunoscutului oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc. Potrivit medicilor de la Institutul de Curologie, coordonatorul Moldovei a avut nevoie de spitalizare cu diagnosticul ghemaroi în stadiu extrem de avansat.

”Este pizdeț cu curul lui Plaha. Noi, medicii, ne bazam pe stabilizdeț, dar când ne-am uitat, ne-am speriat. Acolo era ahuitelinâi ghemaroi. Nu degeaba se plânge că-i arde curu strașnic. Noi nu putem înțelege cum trăiește omul ista cu ghemaroiu așa de mare? Este o minune că rezistă. Altul în locul lui imediat s-ar apuca să joace balena albastră”, a declarat medicul specialist în ghemaroi Leonea Iaibu.

Ca să-l poată trata pe coordonatorul Moldovei, Leonea Iaibu a anunțat că i-a prescris medicamentul împotriva ghemaroiului Ampulenkoor. Din păcate, starea coordonatorului s-a agravat când a văzut protestatarii în fața Parlamentului.

Polițiștii au încercat să rețină trenuri, microbuze, mașini, chiar și meteorologii au anunțat cod roșu de ninsori. Cu toate acestea s-au găsit moldoveni care să protesteze. Stabilizdețul începe să se prăbușească provocând arsuri mari curului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Plahotniuc-Ghemaroi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Plahotniuc-Ghemaroi-copy-300x300.jpgadminSocial
A fost o zi tristă pentru fanii Rublika WC și alte kanaluri de dezinformare. Protestele de astăzi i-au creat probleme grave de sănătate cunoscutului oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc. Potrivit medicilor de la Institutul de Curologie, coordonatorul Moldovei a avut nevoie de spitalizare cu diagnosticul ghemaroi în stadiu extrem...

Comentează