Programul prima casă unu, doi și trei nu funcționeză foarte bine pentru că moldovenii nu-și mai doresc să locuiască în cea mai săracă țară din Europa. Așa că Vlad Plahotniuc a inventat alt program, care va fi un succes național. Acesta a fost numit de către coordonatorul Moldovei: ”ultima valiză”.

Potrivit programului, moldovenii care își fac ultima valiză pentru a pleca trebuie să semneze un contract cu coordonatorul Moldovei prin care toată casă, terenurile, pământurile să rămână în administrarea sa.

Mai mult, de fiecare dată când moldovenii plecați vor trimite acasă 100 de euro, 69 de euro vor fi ai coordonatorului și partidului căruia trebuie să-i mulțumim.

Moldovenii vor fi lăsați să plece doar dacă vor fi de acord să nu voteze niciodată pentru că Diaspora nu votează niciodată așa cum îi trebuie partidului. Potrivit programului ”ultima valiză”, în locul moldovenilor plecați vor vota cei rămași în… cimitire.

Tot acest program prevede că ultimul moldovean beneficiar al programului ”ultima valiză”, trebuie să sune înainte de plecarea din țară la Gas Natural Fenosa ca să roage să se stingă lumina în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Programul prima casă unu, doi și trei nu funcționeză foarte bine pentru că moldovenii nu-și mai doresc să locuiască în cea mai săracă țară din Europa. Așa că Vlad Plahotniuc a inventat alt program, care va fi un succes național. Acesta a fost numit de către coordonatorul Moldovei: ”ultima...

Comentează