Chisinau-inundat-copy-300x210

Dorin Chirtoacă a găsit soluția perfectă pentru a salva Chișinăul de inundații. Fiind un primar tânăr căsătorit, acesta vede oportunități în orice catastrofă. Chirtoacă a decis că capitala țării noastre se va înfrăți cu celebrul oraș pe apă din Italia, Veneția. În al doilea rând, primăria a decis să ia mai multe gondole second hand din Veneția pe care să le pună pe rută în Chișinău. Rutierele de tip gondole vor circula doar pe ploaie, dă asigurări primarul Dorin Chirtoacă.

”Din fericire pentru chișinăuieni m-am gândit la confortul lor. Cei care vor merge cu rutierele gondole nu vor simți nicio diferență. Va puți exact ca într-o rutieră, oamenii vor sta la fel de înghesuiți, iar gondolierii vor fi la fel de urât mirositori și bădărani cu pasagerii. Gondolele vin din Italia cu două radiouri preinstalate, Radio Noroc și Russkoe Radio. Vseo budet harasho”, a dat asigurări Dorin Chirtoacă.

Moldovenii care vor să se angajeze gondolieri, trebuie să învețe mai multe fraze importante în această meserie: ”la astanokvă vre să înoate șineva, că nu opresc?”; ”șini n-o achitat în fund, că nu dau la vâsle degeaba?”; ”dacă nu-ți place muzâka cătăi-te cu iahtul!”

Dorin Chirtoacă susține că și-a cumpărat deja o barcă și a ieșit pe seară să plutească pe bulevardul Ștefan cel Mare împreună cu soția sa, într-un moment romantic, ceea ce le recomandă resturilor din Chișinău. Dar nu sunt singurele schimbări, companiile aeriene care vor să vină pe Aeroportul Internațional Shor trebuie să investească în hidroavioane ca să poată ameriza în Chișinău.

adminSocial
Dorin Chirtoacă a găsit soluția perfectă pentru a salva Chișinăul de inundații. Fiind un primar tânăr căsătorit, acesta vede oportunități în orice catastrofă. Chirtoacă a decis că capitala țării noastre se va înfrăți cu celebrul oraș pe apă din Italia, Veneția. În al doilea rând, primăria a decis să...

Comentează