Situație alarmantă pentru 10 bloggeri din Moldova. Aceștia au fost invitați la o întâlnire cu Chiril Gaburici, dar flămânzi ca de obicei, au mâncat toate bunătățurile care li s-au adus la masă. De la caviar, la sushi și au stropit totul cu multă șampanie la 1000 de lei sticla. La final a fost nevoie de mai multe ambulanțe pentru că bloggerii s-au stricat la stomac de la atâtea mâncăruri alese.

”Eu i-am avertizat, le-am spus, măi băieți, mâncați mai încet, nu vă grăbiți, totul este pentru voi ca să scrieți de bine de mine. Niciunul nu mă asculta, nici ce le spuneam despre cât de bine se trăiește în Moldova, nici că îi sfătuiam să nu mănânce în două bolfe caviarului cu polonicul. Când am văzut că nu mă ascultă, m-am retras. Își luau mâncarea din față, râgâiau zgomotos ca să facă loc la alimente și tot așa”, le-a declarat Chiril Gaburici medicilor de la ambulanță care au venit să-i preia pe bloggeri.

“De când au fost aduși la spital, ei tot repetă “Ciril, ciril, ciril”. Bolborosesc ceva despre o școală, o diplomă, un miliard, că nu contează ce a făcut cu acestea”, spune seful secției de psihiatrie de la spitalul Republican.

Din fericire, bloggerii se vor face bine până la următorul offline. Ca să poată scrie de bine din celula spitalului de psihiatrie, Chiril Gaburici le-a dăruit câte un iPad, un telefon și o cartelă de la Moldcell cu minute infinite și internet nelimitat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-Banic-Guvern.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-Banic-Guvern-150x150.jpgadminPolitic
Situație alarmantă pentru 10 bloggeri din Moldova. Aceștia au fost invitați la o întâlnire cu Chiril Gaburici, dar flămânzi ca de obicei, au mâncat toate bunătățurile care li s-au adus la masă. De la caviar, la sushi și au stropit totul cu multă șampanie la 1000 de lei sticla....

Comentează