Drive inchis copy

Vești proaste pentru toți studenții din Chișinău. Aceștia nu vor mai putea petrece până târziu în discotecile din capitală. Cel mai grav este că tinerii s-ar putea chiar să trebuiască să mearcă la cursuri. Motivul, Dorin Chirtoacă a decis într-o ședință de urgență să închidă toate cluburile din oraș începând cu ora 1 noaptea.

”M-a rugat doamna Fusu. Iar eu, când mă sună dumneaei nu pot să o refuz, că după asta se plânge la nanu Mișa. Și poate să vină la mine la primărie. Da nu na… S-o văd în galgoci eu nu prea vreau. Așa că, pațani, de mâine, toate discotecile își vor opri activitatea la ora 1”, a declarat edilul capitalei, Dorin Loghin.

Vestea a creat multă nemulțumire printre studenți. Aceștia au anunțat deja că viața de student nu-și mai are rost în condițiile în care cei mai mulți tineri studioși își petrec nopțile studiind inscripțiile de pe sticlele de vodcă din cluburi, dar și elemente anatomico-biologice din împerecherea primatelor umanoide.

”Moldova este un stat capturat și nu mai am niciun motiv să stau în țară. Eu mai câștigam niște bani prin cluburi de la italieni, da dacă se închid, nu mai am decât să mă duc la Italea”, a declarat studenta Virgina Facmi, anul doi la limbă, la USM.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Drive-inchis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Drive-inchis-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste pentru toți studenții din Chișinău. Aceștia nu vor mai putea petrece până târziu în discotecile din capitală. Cel mai grav este că tinerii s-ar putea chiar să trebuiască să mearcă la cursuri. Motivul, Dorin Chirtoacă a decis într-o ședință de urgență să închidă toate cluburile din oraș...

Comentează