Selfi toaleta copy

O nouă modă a acaparat Odnoklasniki. După ce fetele de la oraș au inundat internetul cu selfie-uri făcute în veceurile din cluburile de fițe, fetele de la țară contraatacă. Acestea se întrec la selfie-uri făcute lângă toaletele din fundul grădinilor, înainte de a pleca la clubul din sat, la discotecă.

”Nu vrem să rămânem în urmă de curvele akelea de la oraș. Ke, noi nu avem toalete? Ke, noi nu avem telefoane mobile? Putem face selfie-uri lângă toaletele noastre chiar dakă sunt în fundul curții și sunt din scânduri. Oricum, odnoklassniki este mai kruta dekât feisbukul lor. Jios Maria Sandu”, a declarat Teolka Țălcuța, din satul Văscăuții Mici, din raionul Șoldănești.

Ca răspuns la această ofensă, mai multe fete din Chișinău au anunțat că refuză să-și mai facă selfie în toaletele fetelor. ”Noi nu vrem să fim ka toate țărăncile. Sunt niște sărăntoake și țărănki. Nu au ke avem noi. De mâine mergem să ne fakem selfie în toaletele pațanilor, kă acolo au pisoar, iar proastele de la țară nu știu ce-i akela un pisoar. Oricum, noi suntem obișnuite să stăm în toaletele pațanilor”, a declarat Virgina Facmi, studentă la ASEM, venită la Chișinău din satul Văscăuții Mari, raionul Șoldănești.

Un studiu amănunțit a demonstrat că deși, de cele mai dese ori, nu au nici hârtie la toaleta lor și nici chiuvetă unde să-și spele mâinile, fetele de la țară au telefoane mobile mai performante decât fetele de la oraș.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Selfi-toaleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Selfi-toaleta-copy-150x150.jpgadminSocial
O nouă modă a acaparat Odnoklasniki. După ce fetele de la oraș au inundat internetul cu selfie-uri făcute în veceurile din cluburile de fițe, fetele de la țară contraatacă. Acestea se întrec la selfie-uri făcute lângă toaletele din fundul grădinilor, înainte de a pleca la clubul din sat, la discotecă. ”Nu...

Comentează