Igor Dodon trăiește o dezamăgire după alta. După ce tinerii au refuzat diplomele de la el, iată că și preoții nu vor niciun fel de medalii oferite de prezik. Preoții au dat cu agheazmă președinția și au aruncat spurcăciunile de medalii cu care prezikul Dodon a vrut să-i cumpere.

”Doamne, medaliile necazurilor se le pun pe sutana mea, iar Dodonul necurat nu-mi dă pace, dar întru Tine îmi pun toata nădejdea şi pazei Tale mă încredinţez întreg, că Tu cunoşti pricina Dodonului care mă bântuie şi eşti dezlegarea tuturor legăturilor necurate de la președinție. La Tine toţi leii mei sunt număraţi. Deci pe Tine Te rog, Doamne, Atotputernicule, să îndepărtezi de la mine orice Dodon necurat şi orice Ceban pierzător de suflet, scoţându-mă pe mine din lista diavolească. Ducă-se în Siberia, gandonul dracului”, a declarat preotul Jănea, de la Biserica Sfântul Leonea.

De ciudă, Igor Dodon s-a dus să se plângă la Plaha și să-l pupe în fund. Între timp, elevii care au acceptat diplomele de la prezik susțin că au avut pur și simplu nevoie de hârtie pentru tualetă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-Preoti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-Preoti-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon trăiește o dezamăgire după alta. După ce tinerii au refuzat diplomele de la el, iată că și preoții nu vor niciun fel de medalii oferite de prezik. Preoții au dat cu agheazmă președinția și au aruncat spurcăciunile de medalii cu care prezikul Dodon a vrut să-i cumpere. ”Doamne,...

Comentează