Vlad Plahotniuc Racheta Mihai Ghimpu copy

ONU se va reuni de urgență după ce Republica Moldova a călcat pe bec ca Koreea. Comunitatea internațională este extrem de îngrijorată și condamnă regimurile dictatoriale de la Phenian și Ki Shi Nyeu. Potrivit secretarei de la ONU, Ban Ki Loți, Moldova se numără printre țările axei răului, care deși este o țară mică, vrea să aibă arme mari.

”Dacă Koreea a lansat o rachetă balistică sâmbătă, Moldova nu s-a lăsat mai prejos și a lansat o rachetă bășistică duminică. Din fericire nu au fost victime. Însă țara vecină, Transnistria, se plânge de amețeli, dureri de cap, grețuri. Câțiva transnistreni mai slabi cu fierea au vomitat de la mirosul rachetei bășistice lansate de Chișinău. Îl somăm pe patronul suprem al hotelului Nobil să înceteze cu astfel de rachete urât mirositoare”, a declarat secretarar ONU, Ban Ki Loți.

Pe de altă parte, singurul care a aplaudat în picioare lansarea rachetei bășistice a fost președintele suprem al Koreei Kim Ion-Un. Prietenul lui Kim Ion-Un, Pla Hot NyooK, a declarat însă foarte modest că nici vorbă de atacuri cu rachete bășistice. Pur și simplu, Serafim Urechean a ieșit la picnic pe malul Nistrului, unde a mâncat șașlâk stricat cu fasole și varză murată.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vlad-Plahotniuc-Racheta-Mihai-Ghimpu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vlad-Plahotniuc-Racheta-Mihai-Ghimpu-copy-300x300.jpgadminInternațional
ONU se va reuni de urgență după ce Republica Moldova a călcat pe bec ca Koreea. Comunitatea internațională este extrem de îngrijorată și condamnă regimurile dictatoriale de la Phenian și Ki Shi Nyeu. Potrivit secretarei de la ONU, Ban Ki Loți, Moldova se numără printre țările axei răului, care...

Comentează