Chișinăul a găsit soluție pentru inundațiile foarte dese care au loc pe străzile orașului după fiecare ploiță. În primul rând, capitala țării noastre se va înfrăți cu celebrul oraș pe ape din Italia, cu Veneția. În al doilea rând, primăria vrea să ia mai multe gondole second hand din Veneția pe care să le pună pe rută în Chișinău. Gondolele-rutiere vor circula doar pe ploaie, dă asigurări primarul inter-mat.

”Cei care vor merge cu gondolele-rutiere nu vor simți nicio diferență. Va puți exact ca într-o rutieră, oamenii vor sta la fel de înghesuiți, iar gondolierii vor fi la fel de urât mirositori și bădărani. Din fericire pentru Chișinăuieni m-am gândit la confortul lor. Gondolele vin deja din Italia cu două radiouri preinstalate, Radio Noroc și Russkoe Radio. Vseo budet harasho”, a dat asigurări primarul inter-mat, Ruslik Kadranu.

Moldovenii care vor să se angajeze gondolieri, trebuie să învețe mai multe fraze importante în această meserie: ”la astanovkă coboară șineva?”; ”șini n-o achitat acolo, în fund?”; ”dacă nu-ț place muzâka cătăi-ti cu taxiul!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/img_5716.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/img_5716-300x210.jpgadminSocial
Chișinăul a găsit soluție pentru inundațiile foarte dese care au loc pe străzile orașului după fiecare ploiță. În primul rând, capitala țării noastre se va înfrăți cu celebrul oraș pe ape din Italia, cu Veneția. În al doilea rând, primăria vrea să ia mai multe gondole second hand din...

Comentează