Întâlnirea dintre prezikul Moldovei cu Papa de la Roma nu a trecut fără incidente urâte. În momentul în care Dodon a intrat la Papă, iar Suveranul Pontif i-a întins mână să i-o pupe, Igor Dodon a sărit ca un apucat, i-a apucat patrafirul de la spate și l-a ridicat în sus. Gestul l-a băgat în șoc pe Papa de la Roma.

“Nici nu am reușit să mă dezmeticesc, că Igoraș era în spatele meu, sub patrafir. În loc să-mi pupe mână m-a pupat în… Mi-e rușine să vă spun că își lipea cu sârg buzele lui umede de… Noroc că nu port chiloți, că altfel îi uda de tot. Am sărit, l-am scos de acolo și l-am întrebat, ce ai? De ce porți ca un porc? Mi-a explicat, cică așa face el când se duce la Moscova și îl vede pe Patriarhul Kirușa sau pe Putin. I-am zis că la noi nu se mai practică aceste pupături… pe la spate de o mie de ani și că se poate simți om, nu porc”, a declarat Papa de la Roma într-o conferință de presă.

Chiar dacă a stricat imaginea Moldovei cu gestul său de sclav, Igor Dodon măcar nu s-a dus cu mâna într-un loc la Papă. Acesta i-a adus o butleajkă de jin și o sumkă plină cu murături și adjâkă de la Sadova.

Papa de la Roma s-a plâns că după întâlnire, de pe masă i-a dispărut un pix, dar și un halat care au aparținut lui Iisus Hristos.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Papa-de-la-roma-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Papa-de-la-roma-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Întâlnirea dintre prezikul Moldovei cu Papa de la Roma nu a trecut fără incidente urâte. În momentul în care Dodon a intrat la Papă, iar Suveranul Pontif i-a întins mână să i-o pupe, Igor Dodon a sărit ca un apucat, i-a apucat patrafirul de la spate și l-a ridicat...

Comentează