Înfrângerea rușinoasă din Serbia nu i-a întristat prea mult pe fotbaliștii Moldoveni. Chiar dacă au fost bătuți cu 3 la 0 și vor vedea un campionat final când va zbura porcul(atenție, nu este vorba de Dodon) aceștia sunt mulțumiți. Direcția de Asistență Socială a Ministerului Sănătății s-a autosesizat și a anunțat că nu a știut că fotbaliștii noștri sunt cu toții niște șchiopi. Așa că a decis la întoarcerea în țară să le ofere o pensie pentru handicap locomotor.

”Ne-a fost milă de ei, săracii. Alergau de parcă ar fi fost într-un picior. Iar portarul care a primit trei goluri era și orb. Șontâc, șontâc tot meciul. Mare noroc că nu ne-au dat 30 de goluri. Cred că le-a fost jăle de noi și au zis să nu ne distrugă complet. Pe teren, din partea Moldovei, au fost 11 ologi. Bunica mea aleargă mai repede ca ei, iar ea, săraca, merge în două cârje”, a declarat Leonea Iaibu, șeful direcției Asistență Socială.

Microbiștii din Moldova au pus mână de la mână și le-au cumpărat fotbaliștilor moldoveni cârje, scaune cu rotile, cadre pentru deplasare. Pentru că echipa națională de fotbal a Moldovei este plină de oameni cu deficiențe locomotorii, FIFA a decis ca aceștia vor avea voie să pună mâna pe minge și să alerge cu ea pe teren, iar în poarta Moldovei vor sta doi portari. Chiar și așa, este greu de crezut că Naționala noastră va învinge vreodată pe cineva.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Fotbal-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Fotbal-Moldova-copy-300x300.jpgadminMonden
Înfrângerea rușinoasă din Serbia nu i-a întristat prea mult pe fotbaliștii Moldoveni. Chiar dacă au fost bătuți cu 3 la 0 și vor vedea un campionat final când va zbura porcul(atenție, nu este vorba de Dodon) aceștia sunt mulțumiți. Direcția de Asistență Socială a Ministerului Sănătății s-a autosesizat și...

Comentează