Înfrângerea rușinoasă de aseară nu i-a întristat prea mult pe fotbaliștii moldoveni. Chiar dacă au fost bătuți măr și vor vedea un campionat final când va zbura porcul(atenție, nu este vorba de Dodon) aceștia sunt mulțumiți. Plahotniuc se ține de cuvânt și le va da bani. Oligarhul Suprem al Moldovei a anunțat Direcția de Asistență Socială că fotbaliștii noștri sunt niște ologi și șontorogi.

”Ne-a fost milă de ei, săracii. Alergau de parcă ar fi fost paralizați de picioare. Iar portarul care a primit golurile era și orb. Sărmanul. Șontâc, șontâc tot meciul. Mare noroc că nu ne-au dat 30 de goluri. Cred că le-a fost jăle de noi și au zis să nu ne distrugă complet. Pe teren, din partea Moldovei, au fost 11 paralizați. Bunica mea aleargă mai repede ca ei, iar ea, săraca, merge în două cârje”, a declarat Leonea Iaibu, șeful direcției Asistență Socială.

Microbiștii din Moldova au pus mână de la mână și le-au cumpărat fotbaliștilor moldoveni cârje, scaune cu rotile pentru deplasarea pe teren.

Pentru că echipa națională de fotbal a Moldovei este plină de oameni cu deficiențe locomotorii, FIFA a decis ca aceștia vor avea voie să pună mâna pe minge și să alerge cu ea pe teren, iar în poarta Moldovei vor sta doi portari. Chiar și așa, este greu de crezut că Naționala noastră va învinge vreodată pe cineva.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Fotbal-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Fotbal-Moldova-copy-300x300.jpgadminSocial
Înfrângerea rușinoasă de aseară nu i-a întristat prea mult pe fotbaliștii moldoveni. Chiar dacă au fost bătuți măr și vor vedea un campionat final când va zbura porcul(atenție, nu este vorba de Dodon) aceștia sunt mulțumiți. Plahotniuc se ține de cuvânt și le va da bani. Oligarhul Suprem al...

Comentează