O nouă victimă a colaborării Dodon-Plaha. După ce pasolul Moldovei în Rusia, Dima Grabiș a fost rechemat, iată că a venit și rândul managerului general al SRL Mitropolia Moldovei să se despartă de funcție. Mitropolitul Vladimir a fost rechemat din funcție de la Moscova. Patriarhul Kirusha i-a dat un veto de neîncredere.

”Ajunsese să fie mai bogat ca mine. Ceea ce este inadmisibil. Câți bani pot avea moldovenii iștea ca să-i întrețină mașinile, casele, vacanțele mitropolitului Valodea? Eu am afighit când am văzut ce castel are. Când am întrebat de unde are atâția bani, mi s-a spus că moldovenii plătesc mult pentru nuntă, botez, naștere, înmormântare. Așa că Valodea era miliardar. O chestie urâtă să mă întreacă la bogăție. Ca pedeapsă o să doneze 1 la sută din avere sa statului și o să plece din funcție”, a declarat Patriarhul Kirusha.

Donarea a 1 la sută din averea lui Vladimir  statului înseamnă că moldovenii nu vor mai fi taxați pentru miliard. Îl vor pune la loc în bănci ca sa fure deputații și le mai rămân bani de o pivă.

În locul lui Vladimir, în funcția de manager al Mitropoliei Moldovei vine Marcel de la Bălți, care a fost acceptat deja de către Kirusha, Dodon și Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolitul-Vladimir-Vama-Contrabanda-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolitul-Vladimir-Vama-Contrabanda-copy-300x300.jpgadminSocial
O nouă victimă a colaborării Dodon-Plaha. După ce pasolul Moldovei în Rusia, Dima Grabiș a fost rechemat, iată că a venit și rândul managerului general al SRL Mitropolia Moldovei să se despartă de funcție. Mitropolitul Vladimir a fost rechemat din funcție de la Moscova. Patriarhul Kirusha i-a dat un...

Comentează