Republica Moldova va avea în sfârșit un rege. Acesta se va numi Plaha Întâi și este nimeni altul decât Vlad Plahotniuc. Plaha Întâi a anunțat deja pe toată lumea că el este regele Moldovei și că oricine se va împotrivi va ajunge la închisoare. Plaha I susține că ideea i-a venit în capul său regal după ce a văzut cum s-a autodesemnat primar sclavul său.

”Prima măsură pe care o iau ca rege: nu mai fac alegeri. Nahrena ne trebuie nouă alegeri dacă oricum eu decid cine ajunge primar, deputat, președinte. Iaca, de exemplu, la primăria din Chișinău. Andrei Năstase a fost ales primar, dar eu nu vrau, așa că adio primărie. De ce să mai cheltuim bani pentru aceste prostii? Eu vreau să o domnie liniștită, fără probleme. Sunt un rege extrem de dictatorial”, a declarat Vlad Plahotniuc, de fapt, Plaha I.

Întunecimea sa, regele Plaha I, a anunțat că toți bufonii săi, fie că au bloguri, fie că sunt anal-iști pe la televiziuni, vor primi câte o mașină și un apartament pentru serviciile aduse coroanei moldovenești. Demonimea sa, Plaha I a anunțat că își alege ca palat de reședință toată clădirea Parlamentului, unde pot veni toți doritorii să-i pupe fundul. Acesta a anunțat deja că fiul său va moșteni Moldova atunci când în sfârșit va pune mâinile pe piept.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Plahotniuc-rege-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Plahotniuc-rege-copy-300x300.jpgadminPolitic
Republica Moldova va avea în sfârșit un rege. Acesta se va numi Plaha Întâi și este nimeni altul decât Vlad Plahotniuc. Plaha Întâi a anunțat deja pe toată lumea că el este regele Moldovei și că oricine se va împotrivi va ajunge la închisoare. Plaha I susține că ideea...

Comentează