Un șofer din Chișinău șochează opinia publică din Moldova afișând niște numere extrem de îndrăznețe. Șoferul și-a înregistrat numerele tocmai în Transnistria. Asta după ce a văzut un român care a făcut la fel în Suedia. Dacă numerele șoferului din România sunt ”MUIE PSD”, din numerele șoferului din Chișinău lipsește litera S.

”Transnistrenii nu vorghesc nicio boabă de românește. Le-am zis că vreau să-i fac o surpriză unui prieten de-al meu. Acesta se numește Vlad Plaha și îi place foarte mult acest cuvânt. Transnistrenii mi l-au dat cu plăcere, mai ales că le-am plătit 10 lei românești. Că ei acceptă orice valută acolo. Evident, dacă le ziceam MINET PD, ar fi înțeles despre ce este vorba, așa, nimeni nu știe acolo ce înseamnă muie”, a declarat Leonea Iaibu, șofer curajos din Chișinău.

Din fericire, șoferul nu a fost băgat până acum în seamă de polițiști. Spre deosebire de polițiștii români, cei din Moldova nu știu să citească și nu au înțeles ce înseamnă acest cuvânt. Șoferul va începe să aibă probleme doar în momentul în care va învăța Țuțu să citească. Dar, partea bună, Țuțu nu va învăța să citească decât peste 10 ani, așa că se poate plimba liniștit până atunci cu mașina ”MUIE PD” prin Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Numere-politie-masina-copy-1024x574.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Numere-politie-masina-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un șofer din Chișinău șochează opinia publică din Moldova afișând niște numere extrem de îndrăznețe. Șoferul și-a înregistrat numerele tocmai în Transnistria. Asta după ce a văzut un român care a făcut la fel în Suedia. Dacă numerele șoferului din România sunt ”MUIE PSD”, din numerele șoferului din Chișinău...

Comentează