Igor Dodon, cel care se uită în est și copiază modele apropiate de valorile dictaturii, ar putea să se inspire din exemplul Azerbaidjanului. De curând prima doamnă din Azerbaidjan a devenit vicepreședinte. Așa și prima doamnă Dodon. Are toate șansele să ajungă un vicepreședinte în Moldova. Să-i analizăm virtuțile.

În primul rând, știe să se scalde în copcă. Mai mulți moldoveni care au analizat imaginile video în care prima doamnă a Moldovei apare în costum de baie au exclamat că doamna Dodon nu este mai prejos decât doamna Aliev. Așa că în orice moment ar putea să-i șteargă nasul îngâmfatei din Erevan, capitala Azerbaidjanului.

În al doilea rând, doamna Dodon a declarat sus și tare că grăiește maldavinește. O înțelegem, doar are o facultate la Universitatea de Agronomie Păpușoi și Sfeclă. Cu alte cuvinte, doamna Dodon se înscrie în politica lingvistică a soțului. Este posibil să se priceapă mai bine la această politică a limbilor, decât prima doamnă care locuiește în capitala Azerbaidjanului, în Tbilisi.

Singurul dezavantaj, nu știm nimic despre operațiile estetice ale doamnei Dodon. Nici despre operațiile estetice ale doamnei Mehriban Alieva nu se știe nimic pentru că jurnaliștii din capitala Azerbaidjanului, Kabul, nu au voie să scrie. Dar, cel puțin, aceste operții se văd foarte bine, cu ochiul liber. Așadar, domnule prezik Dodon, când o vedem pe doamna Dodon vicepreședinte?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Aliev-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Aliev-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon, cel care se uită în est și copiază modele apropiate de valorile dictaturii, ar putea să se inspire din exemplul Azerbaidjanului. De curând prima doamnă din Azerbaidjan a devenit vicepreședinte. Așa și prima doamnă Dodon. Are toate șansele să ajungă un vicepreședinte în Moldova. Să-i analizăm virtuțile. În...

Comentează