Cu apariția sa pe timbrele poștale, Natalia Gordienko a provocat un scandal monstru la Chișinău. Toate curvele de pe Naberjnaia, dar și cele mai sexy 100 prostituate din VIP Magazin au ieșit să protesteze în fața Poștei Centrale din capitală. Sunt nemulțumite și vor și ele să fie linse pe timbru.

”Este o adevărată discriminare. Cum a fost aleasă Gordienko? Noi tot vrem să fim pe timbru, să fim linse de-a mărunțelul cu limba lor umedă și caldă de cei care trimit scrisori”, a declarat, deja în călduri, una dintre cele 100 de prostituate din VIP Magazin.

Ca să mai liniștească spiritele încinse, directorul Poștei Moldovei, Igor Lingău, le-a promis curvelor de pe Naberejnaia, dar si prostituatelor din VIP Magazin că toate vor fi linse.

”Nu am avut încotro. Au venit sute de femei în călduri la mine la poștă… ce era să fac!? Nu mi-au dat de ales”, a declarat speriat Lingău. Noua colecție de timbre cu toate curvele Moldovei va apărea în vânzare în oficiile poștale peste o lună.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Timbru-postal-curve-VIP.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Timbru-postal-curve-VIP-150x150.jpgadminMonden
Cu apariția sa pe timbrele poștale, Natalia Gordienko a provocat un scandal monstru la Chișinău. Toate curvele de pe Naberjnaia, dar și cele mai sexy 100 prostituate din VIP Magazin au ieșit să protesteze în fața Poștei Centrale din capitală. Sunt nemulțumite și vor și ele să fie linse...

Comentează