Angela-Gonta-si-Jasmin-copy

Încă un divorț uriaș terorizează opinia publică din Moldova. Ilănuș Shor a decis să pună capăt măritișului de succes pe care l-a avut cu celebra cântăreață daghestaneză. Acesta susține că s-a inspirat de la fostul său nănaș, Vlad Filat. Primarul de la Orhei vrea, la fel ca nănașul său, să îi lase toată averea soției sale.

”Îi donez toată averea Jazminuței. Nu vreau ca banii pe care cu greu i-am făcut muncind pentru Patrie și pentru shorheieni să ajung la Plaha. Așa că mai bine îi cheltuiește Jazminuța pe gentuțe și pe rochițe. Cum nănașul meu, i-a lăsat nănașei Angela toată averea, așa și eu. Numai că eu sper ca domnul Plaha să nu-mi dea 9 ani așa cum i-a dat nănașului”, a declarat în lacrimi Ilănuș Shor.

După divorț, cele două tinere, Angela și Jazmin, au devenit foarte bogate. Potrivit celebrei reviste americane Timpul de la New York, Angela și Jasmin sunt chiar cele mai bogate femei divorțate din Europa. Tinerele au anunțat deja că vor să investească cu cap banii soților rămași după gratii. În primul rând își vor face unghiile, apoi părul. Restul banilor vor fi cheltuiți pe pantofi, gentuțe, mașini, vacanțe și, desigur, șube nurkovâie.

Din cauza divorțului celor două dive, sute de femei din Moldova sunt acum în pragul isteriei. Acestea discută de 2 zile evenimentul și nu au reușit să doarmă niciun pic. Cel mai grav este că sute de femei au luat deja bătaie de la soți pentru că s-au luat cu vorba și s-au ars plăcintele, a dat laptele în foc și s-a răsfiert borșul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Angela-Gonta-si-Jasmin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Angela-Gonta-si-Jasmin-copy-300x300.jpgadminMonden
Încă un divorț uriaș terorizează opinia publică din Moldova. Ilănuș Shor a decis să pună capăt măritișului de succes pe care l-a avut cu celebra cântăreață daghestaneză. Acesta susține că s-a inspirat de la fostul său nănaș, Vlad Filat. Primarul de la Orhei vrea, la fel ca nănașul său, să îi...

Comentează