igor-dodon-marian-lupu-moaste-copy

Retragerea lui Andrei Năstase a tulburat apele politice de la Chișinău. Atât de mult, încât centrul geopoliticii globale din hotelul Nobil a decis să se inspire. Așa că a făcut o mutare isteață. Astăzi, Marian Pulu a făcut o conferință de presă în care a anunțat în premieră că își retrage candidatura în favoarea lui Igor Dodon. Decizia a fost luată după consultări foarte lungi cu Vlad Plahotniuc, care va avea astfel un candidat unic, pe Igor Dodon.

”Eu îmi retrag candidatura. Așa mi se pare normal. Vreau ca al doilea tur de scrot-in să nu mai aibă loc. Dacă domnul Plaha o să aibă un singur candidat, șansele ca acesta să câștige din prima sunt foarte mari. În plus, economisim și niște bani. Cătăiala cu autobuzul prin Moldova nu este doar obositoare, ci și extrem de expensivă. Nu reușim să furăm cât cheltuim. Am auzit ce a zis domnul Plaha, am ascultat ce a zis și am rezolvat problema lui”, a declarat Marian Pulu, fostul candidat al lui Vlad Plahotniuc.

Marian Pulu a scăpat astfel de toate huiduielile la care era supus. Chiar dacă Igor Dodon este candidat unic, ceilalți candidați ai lui Plahotniuc nu și-au retras candidaturile. De exemplu, a rămas Maia Lărguța. Aceasta urmează să lupte cu teoska sa, Maia Sandu. Igor Dodon a promis deja că va lupta pentru oligarhia din Moldova, dar și pentru corupție. Candidatul unic al lui Vlad Plahotniuc este convins că va ieși președinte din primul tur.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-Marian-Lupu-moaste-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-Marian-Lupu-moaste-copy-300x300.jpgadminPolitic
Retragerea lui Andrei Năstase a tulburat apele politice de la Chișinău. Atât de mult, încât centrul geopoliticii globale din hotelul Nobil a decis să se inspire. Așa că a făcut o mutare isteață. Astăzi, Marian Pulu a făcut o conferință de presă în care a anunțat în premieră că...

Comentează