Moldovenii riscă să-l supere foarte tare pe liderul de la Kremlin. Câțiva artiști plastici din Chișinău au plagiat o idee din Riga și au făcut o statuie în care Vladimir Putin apare crucificat. Statuia a fost montată chiar lângă monumentul lui Ștefan cel Mare și îi face concurență marelui domnitor moldovean. Mai exact, lângă Putin crucificat sunt mai multe flori decât lângă Ștefan cel Mare.

”Pentru noi Putin este ca un Isus. Suferă foarte mult pentru ca nouă să ne fie bine. L-au crucificat toți fariseii iștea din Uniunea Europeană și America. Dar Putin este ca un mântuitor, o să ne mântuie pe toți”, a declarat un pensionar care a depus flori la statuia lui Putin Crucificat.

Ambasada Rusiei de la Chișinău a cerut imediat scoaterea crucii. Potrivit ambasadorului rus, Putin va trăi veșnic spre disperarea celor care îi vor răul. Ca să îi intre din nou în grații, politicienii moldoveni i-au promis ambasadorului nu numai că o să scoată crucifixul, ci și pe Ștefan cel Mare, iar în locul domnitorului vor monta o statuie din bronz a lui Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Putin-crucificat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Putin-crucificat-copy-150x150.jpgadminInternațional
Moldovenii riscă să-l supere foarte tare pe liderul de la Kremlin. Câțiva artiști plastici din Chișinău au plagiat o idee din Riga și au făcut o statuie în care Vladimir Putin apare crucificat. Statuia a fost montată chiar lângă monumentul lui Ștefan cel Mare și îi face concurență marelui...

Comentează