Rusia Putin Siberia Fotbal copy
Vladimir Putin s-a enervat foarte tare după ce Rusia a pierdut cu 3 la zero de la Țara Galilor. Pentru că nu mai are încredere în niciun antrenor, președintele pe viață a Rusiei și-a asumat mai nou și rolul de antrenor. Acesta a anunțat că va pregăti echipa sa așa cum știe el mai bine. Acesta a decis să-și trimită fotbaliștii în Siberia într-un cantonament special.

”O să îi antrenez în Siberia cum nu s-a atrenat nimeni în lume. Ca să fugă mai repede, o să îi ducem în pădure, o să îi ungem cu miere și să încerce să fugă de urși. Ca să lovească mai tare mingea, o să-i punem să taie copaci cu picioarele. Evident, că nu se poate fără dușul în aer cu gheață. Dacă vrea să mânânce ceva, portarul va trebui să prindă păsări în zbor și apoi să le prăjească. De dormit o să doarmă pe paturi de lemn. O să fie cei mai buni fotbaliști”, a declarat antrenorul echipei Rusiei, Vladimir Vladimirovici Putin.

Potrivit antrenorului Rusiei, echipa va fi perfect pregătită pentru campionatul mondial care va avea loc în Rusia. Asta dacă jucătorii ruși vor supraviețui cantonamentului. În caz că echipa va rămâne fără jucători, antrenorul Putin propune să doteze echipa cu armament modern AK, tancuri, pulimioate. Numai așa echipa Rusiei va câștiga cu siguranță Campionatul Mondial de fotbal.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Rusia-Putin-Siberia-Fotbal-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Rusia-Putin-Siberia-Fotbal-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Vladimir Putin s-a enervat foarte tare după ce Rusia a pierdut cu 3 la zero de la Țara Galilor. Pentru că nu mai are încredere în niciun antrenor, președintele pe viață a Rusiei și-a asumat mai nou și rolul de antrenor. Acesta a anunțat că va pregăti echipa sa...

Comentează