Un nou scandal geopolitic zguduie Republica Moldova. După ce diplomații ruși au fost alungați cu rușine din Chișinău, a venit și reprezentantului Rusiei în țara noastră să fie dat afară cu un picior în fund. Ministerul Afacerilor Lor a anunțat că Igor Dodon este decorat persoană ingrata în Moldova.

”Narhena ne trebuie nouă un prezik ca Dodon. A fost votat de morți și de transnistreni și reprezintă interesele rușilor. Ne-am zaibit de declarațiile lui. Dacă îi place Siberie, să se ducă în Siberia lui. În fiecare zi ne tot spune ce bine este în Rusia. Îi facem o favoare, îl trimitem nahu… scuze, în Rusia”, a declarat Andrușa Tălăbur, ministrul Afacerilor Lor.

Igor Dodon a amenințat Moldova din nou cu o invazie a sirienilor. Acesta susține că Siria va răzbuna decorarea lui ca persoană ingrata. Dacă va fi alungat cu pozor din țară, 300 de mii de sirieni vor năvăli în Moldova și ne vor mânca toate cireșele.

Și Transnistria ne-a avertizat: dacă Dodon este alungat cu pozor din Kișinev, cel mai probabil, armata a 14-a îl va instala la loc. Însuși Putin a anunțat că va veni călare pe porc pentru a-i pedepsi pe cei care l-au obijduit pe prezikul Dadon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Putin-pe-porc-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Putin-pe-porc-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Un nou scandal geopolitic zguduie Republica Moldova. După ce diplomații ruși au fost alungați cu rușine din Chișinău, a venit și reprezentantului Rusiei în țara noastră să fie dat afară cu un picior în fund. Ministerul Afacerilor Lor a anunțat că Igor Dodon este decorat persoană ingrata în Moldova. ”Narhena...

Comentează