Anatol Melnic retinut CNA copy

Probleme mari pentru Anatol Melnic. Cunoscutul tamada a ajuns în vizorul celor mai duri și aprigi procurori din lume, procurorii CNA. Aceștia susțin că au aflat cu surprindere din dezvăluirile televiziunii Publika că Anatol a băut, așa că au decis să-l rețină alături de cei mai mari criminali din istorie.

”Nu este vorba doar de un pahar de vin sau de lichior. Pur și simplu vrem să știm de unde are Anatol Melnic bani să bea? Nu vi se pare că este suspect? Un tamada să aibă bani de băut… Și nu doar de băut. Este incredibil, el are bani să-și cumpere mașină. Este de neconceput. Vrem să aflăm dacă nu cumva el a furat miliardul. Eu mi-am făcut banii de la nuntă, el de unde are bani să bea?”, a declarat Adriana Bețishor ducâdu-l în arest pe Anatol Melnic.

Și cum o problemă nu vine de una singură, Anatol Melnic a început să fie ocolit de miri și miresele din Moldova. După ce au văzut reportajele la Publika TV, nuntașii se tem să-l mai invite pe Anatol Melnic la nunți pentru că ar putea să le bea toată băutura. Ca să le demonstreze nuntașilor că nu le va bea vinul, șampania, vodaka, coniacul, Anatol Melnic s-a codat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Anatol-Melnic-retinut-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Anatol-Melnic-retinut-CNA-copy-300x300.jpgadminMonden
Probleme mari pentru Anatol Melnic. Cunoscutul tamada a ajuns în vizorul celor mai duri și aprigi procurori din lume, procurorii CNA. Aceștia susțin că au aflat cu surprindere din dezvăluirile televiziunii Publika că Anatol a băut, așa că au decis să-l rețină alături de cei mai mari criminali din...

Comentează