Ministru cu sapa la prasit copy

Incredibil, nu doar deputații și parlamentarii o duc rău în Republica Moldova. Recent chiar și miniștrii au demonstrat că le este atât de greu încât trebuie să facă și lucruri mai puțin plăcute. De pildă, ministrul mediului a investit într-o sapă și acum se angajează cu ziua.

”Anunț pe toată lumea că știu să prășesc foarte, foarte bine. Tot ce trebuie să faceți este să mă angajați cu ziua. Accept băutura, dar nu foarte multă, cam 20 de sticle de vin. Prășesc de nevoie ca să câștig un ban în plus. Ieri am prășit într-o pădure, astăzi sunt gata în altă parte – comenzi să apară”, a declarat optimist Valeriu Munteanu cu sapa în mână.

Nu este singurul ministru care caută banii de întreținere. Miniștrii se plâng că au casele prea mari și salariul de deputat este prea mic. Mnistru de Intarne le asigur paza doritorilor. Ministrul Sănătății asigură transportul lor cu ajutorul ambulanței.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ministru-cu-sapa-la-prasit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ministru-cu-sapa-la-prasit-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil, nu doar deputații și parlamentarii o duc rău în Republica Moldova. Recent chiar și miniștrii au demonstrat că le este atât de greu încât trebuie să facă și lucruri mai puțin plăcute. De pildă, ministrul mediului a investit într-o sapă și acum se angajează cu ziua. ”Anunț pe toată...

Comentează