Corida Moldova Constantin Tutu copy

Moldova va avea în sfârșit propria sa Arenă de Corida. A fost ideea unui moldovean care a trăit 3 ani în Spania și care și-a dat seama că poate câștiga mai mulți bani la Moldova. Acesta s-a întors la Chișinău și a investit într-o arenă specială unde toreadorii se vor lupta cu taurii.

”Noi la Spania ne duceam la Corida în fiecare sâmbătă. Ne plăcea foarte mult. Am decis că și moldovenii au nevoie de acest spectacol. Problema este că Moldova nu are tauri, ci numai boi. Așa că a trebuit să aducem tauri tocmai din Spania. Am avut probleme și cu toreadorii. Moldovenii sunt fricoși și nu vor să intre în arenă. Noroc de domnul deputat Țuțu. Acesta a zis că după o trenirovkă și un obed poate veni să se lupte cu taurii”, a declarat patronul Arenei de Corida, Leonea Iobtvoimati.

Pe facebook, moldovenii s-au supărat extrem de tare pe patronul Arenei de Corida din Chișinău. Oamenii reclamează faptul că un bilet de intrare la Corida moldovenească costă 200 de lei, adică mai scump ca la Madrid. Leonea Iobtvoimati crede însă că nu va duce lipsa de spectatori: ”dacă există proști care se duc să facă poze în Lavandă cu 200 de lei, de ce să nu vină și la Corida?”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Corida-Moldova-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Corida-Moldova-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldova va avea în sfârșit propria sa Arenă de Corida. A fost ideea unui moldovean care a trăit 3 ani în Spania și care și-a dat seama că poate câștiga mai mulți bani la Moldova. Acesta s-a întors la Chișinău și a investit într-o arenă specială unde toreadorii se...

Comentează