Cel mai ambasador al SUA în Republica Moldova, James Petit, a fost rechemat. Asta după ce a făcut declarații care i-au supărat pe unioniști. Potrivit informațiilor de ultimă oră, după rechemare, James Petit se cheamă Jenea Malenkii.

”Ne bucurăm să-l putem rechema pe James Petit. Ne chinuiam cu numele său francez. Acum putem să-l chemăm ca în pasport: Jenea Malenkii. Evident, pentru toate serviciile aduse nouă va fi decorat cu sfânta Cruce de la Kremlin Ruka Maskvî – Pobeda Nad Fashîstami. Între timp, ne-am gândit să unificăm Ambasada Rusiei și Ambasada SUA în aceeași clădire, ca să avem mai puține cheltuieli”, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Din fericire, ambasadorul Jenea Malenkii a scăpat de procurorii CNA. Aceștia au vrut să-l rețină pentru a-i cerceta declarațiile antiunioniste. Mandatul de reținere era însă pe numele Petit și nu Malenkii, cum îl cheamă după rechemare. Deci, CNA nu poate să-i facă nimic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/wp-1472551470697.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/wp-1472551470697-300x281.jpgadminSocial
Cel mai ambasador al SUA în Republica Moldova, James Petit, a fost rechemat. Asta după ce a făcut declarații care i-au supărat pe unioniști. Potrivit informațiilor de ultimă oră, după rechemare, James Petit se cheamă Jenea Malenkii. ”Ne bucurăm să-l putem rechema pe James Petit. Ne chinuiam cu numele său francez....

Comentează