Primarul Șorheiului nu se oprește din petreceri. Ilan Șor a anunțat că introduce în Șorhei calendarul Chinezesc, care este cu o lună mai târziu decât cel normal. Asta pentru a sărbători încă o dată Crăciunul. Cu alte cuvinte, în Șorhei vor fi 3 Crăciunuri.

”Noi ne-am gândit că oamenii și așa sunt săraci, chinuiți, proști, idioți, tâmpiți. Hai măcar să-i veselim. Am adoptat în ședința Consiliului Municipal un nou calendar, cel chinezesc. Așadar, pe 32 ianuarie, șorheienii sărbătoresc al treilea Crăciun. Nu vă temeți pentru kapustă, încă mai sunt bani din miliardul furat”, a declarat Ilan Șor, primarul Șorheiului.

Datorită miliardului, șorheienii vor sărbători al treilea Crăciun în acest an, spre marea supărare a bălțenilor care nu au avut nici unu.

Aflat în concurență directă cu Ilan Shor, Silvia Bradu promite că Chișinăuienii vor recupera la Paște și vor sărbători două Pașteuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei-300x300.jpgadminSocial
Primarul Șorheiului nu se oprește din petreceri. Ilan Șor a anunțat că introduce în Șorhei calendarul Chinezesc, care este cu o lună mai târziu decât cel normal. Asta pentru a sărbători încă o dată Crăciunul. Cu alte cuvinte, în Șorhei vor fi 3 Crăciunuri. ”Noi ne-am gândit că oamenii și...

Comentează