Donald Trump a primit astăzi o veste tristă. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, iată că și Moldova a anunțat că a dezvoltat și creat prima bombă nucleară moldovenească. Igor Dodon a anunțat deja că bomba sa este extrem de periculoasă și dacă vreun soldat NATO va mai pătrunde pe teritoriul moldovenesc, acesta va apăsa pe butonul roșu care se află în Barsetka sa Nucleară.

”NATO, stați și beți ceai, nu vă deorgăiți. Că aicea nu vă este vouă Afganistanul, Vietnamul sau Serbia. Aicea e Moldova, blea. În sfârșit am reușit să adunăm suficient material pentru o bombă nucleară, s-au făcut bine fasolele în acest an. Am adunat atâta material, că o să pută până la Franța, chiar și până la America. Jiucați-vă cu focul dacă vreți să aflați de puterea moldovanului de a trimite o rachetă bășistică spre voi”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Igor Dodon susține că din lipsă de bani și surse financiare, moldovenii vor mânca foarte multe fasole în acest an, așa că este greu de crezut că NATO va putea să învingă puterea bombei nucleare moldovenești. Mai mult, prezikul nostru spune că bomba nucleară moldovenească este mai puternică decât bomba coreeană. Dacă moldovenii dau o bombă din asta, europenii vor pute ca Chișinăul primăvara trecută 10 ani de acum încolo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-halat-Coreeni-rachete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-halat-Coreeni-rachete-copy-300x300.jpgadminInternațional
Donald Trump a primit astăzi o veste tristă. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, iată că și Moldova a anunțat că a dezvoltat și creat prima bombă nucleară moldovenească. Igor Dodon a anunțat deja că bomba sa este extrem de periculoasă și...

Comentează