Igor Dodon o ține dintr-o vacanță în alta. După ce s-a hodinit ca porcul în Turcia, iată că și consulul Moldovei din Siberia vine cu o puteofkă turistică pentru prezikul nostru. Acesta îi propune să viziteze Siberia, acolo unde se poate odihni cu tot partidul său de socialișdi.

”Eu chiar mă voi supăra dacă Igori Nikolaevici Dadon nu va veni. Cum adică? Iubește Rusia, se bate cu pumnul în piept că vrea să aducă Moldova în Rusia, dar când vine vorba de vacanță se duce la Evropa? Nihuya sebe. Este cam supărător, iar noi ne-am enervat foarte tare când am aflat asta, așa că îl așteptăm în Kalîma. Să vină să se hodinească și aici, să nu se ducă la Evropa la odihnă”, a declarat consulul onorific în Siberia, Leonea Iaibu.

Vladimir Putin este încântat de această ofertă și susține că s-a gândit chiar să ofere multor moldoveni câte o puteofkă în Siberia.

Nemulțumit de puteofkă, Igor Dodon a anunțat că porcii nu se pot scălda pe zăpadă și nu poate veni. El are nevoie de plajă, de băltoacă. Cu toate acestea, Dodon susține că este un adevărat patriot pentru Rusia, chiar dacă stă în vacanțe numai prin Europa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-porc-zapada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-porc-zapada-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon o ține dintr-o vacanță în alta. După ce s-a hodinit ca porcul în Turcia, iată că și consulul Moldovei din Siberia vine cu o puteofkă turistică pentru prezikul nostru. Acesta îi propune să viziteze Siberia, acolo unde se poate odihni cu tot partidul său de socialișdi. ”Eu chiar...

Comentează