Vlad-Plahotniuc-inchisoare-copy

Procurorul Adriana Bețișor susține că după ce l-a băgat la închisoare pentru 9 ani pe Vlad Filat nu se oprește. Tânăra procuror s-a ambiționat să trimită după gratii toți Vlazii din Moldova. Următorul pe lista sa este, evident, Vlad Plahotniuc. Bețișor susține că la câte a citit în presă despre Plahotniuc, acesta sigur va merge la închisoare, dar nu pentru 9, ci pentru 69 de ani.

”După cum ați văzut eu nu mă ocup de hoții mici. Eu îi iau la rând pe cei mari. L-am închis pe Filat, iar acum a venit și rândul lui Plahotniuc. De săptămâna viitoare încep să strâng lațul în jurul domnului coordonator al Republicii Moldova. Am un dosar așa de gros, că nu am cum să pierd nici de data asta. Deci, mai întâi îl arestez, pe urmă îl țin vreo câteva luni. Desigur că îl ținem la dietă, apoi condamnarea”, a declarat Adriana Bețișor, iar câțiva jurnaliști de la Publika au leșinat la auzirea veștii.

Adriana Bețișor susține că Moldova va avea o problemă după confiscarea averii lui Plahotniuc, pur și simplu nu avem suficiente seifuri ca să punem banii pe care Plahotniuc îi deține. Banca Națională a Moldovei a anunțat deja că a rugat Banca României și Banca Ucrainei să depoziteze câțiva ani banii sechestrați de la Plahotniuc. Apropo, dacă credeți că Adriana Bețișor se oprește după Vlad Plahotniuc, greșiți. Procurorul promite că îl ancheta chiar și pe Vladimir, misteriosiul manager al unei mitropolii de succes din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Vlad-Plahotniuc-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Vlad-Plahotniuc-inchisoare-copy-300x300.jpgadminPolitic
Procurorul Adriana Bețișor susține că după ce l-a băgat la închisoare pentru 9 ani pe Vlad Filat nu se oprește. Tânăra procuror s-a ambiționat să trimită după gratii toți Vlazii din Moldova. Următorul pe lista sa este, evident, Vlad Plahotniuc. Bețișor susține că la câte a citit în presă...

Comentează