O nouă veste șocantă a zguduit în această dimineață Piața Centrală a politicii din Moldova. Igor Dodon a anunțat că și-a dat demisia în această dimineață. Prezikul susține că a luat decizia după ce a văzut că Usatîi și Chirtoacă au făcut același lucru.

”Eu m-am săturat să fiu umilit de Plaha cu suspendarea lui de rahat. Bleaha muha, cât se poate? Când mi-e lumea mai dragă, aflu că sunt suspendat. Eu am ales de sirieni și de transnistreni, nu de Plahotniuc. Sirienii și transnistrenii mei dragi vor trebui să decidă cine cu adevărat este prezikul Moldovei, nu Plahotniuc. Așadar, îmi dau demisia de dezonoare”, a declarat Igor Dodon, prezikul demisionar al Moldovei.

Vlad Plahotniuc a salutat demisia lui Dodon și a anunțat deja că președinte interimar până când se organizează alegeri anticipate va fi chiar Costea Țuțu. Acesta are stema Rusiei pe telefon, așa că poate să-l pupe ușor pe Vladimir Putin în poponeț.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Igor-Dodon-Candu-Filip-carti-poker-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Igor-Dodon-Candu-Filip-carti-poker-copy-300x300.jpgadminPolitic
O nouă veste șocantă a zguduit în această dimineață Piața Centrală a politicii din Moldova. Igor Dodon a anunțat că și-a dat demisia în această dimineață. Prezikul susține că a luat decizia după ce a văzut că Usatîi și Chirtoacă au făcut același lucru. ”Eu m-am săturat să fiu umilit...

Comentează