jasmin-pervai-kanal

A dat o epidemie de divorțuri în primarii Moldovei. Exemplul lui Chirtoacă a fost urmat de Ilan Shor. Acesta a anunțat pe facebook că divorțează de scumpa sa soție tocmai pentru că este prea scumpă. Jasmin s-a plâns recent că nu și-a mai cumpărat nicio rochie de la Dolce and Gabbana, geantă de la Louis Vuitton de când l-au arestat pe Shor. ”Shoricel al meu mititel nu mă mai răsfață cum mă răsfăța. Am ajuns să fiu o adevărata maldavankă”, a declarat cu lacrimi de crocodiloaică Jasmin.

”M-a adus la sapă de lemn cu rochiile ei scumpe. Nu mai am bani nici de benzină. Mă părăsesc toți avocații că nu i-am plătit. I-am dat toți banii lui Plaha, i-am dat Dute Free-urile, aeroportul și am rămas cu curul gol. Eu îi spun că nu am bani, ea îmi zice că vrea o geantă. Eu îi spun să-mi facă niște kartoshka dute free, ea îmi zice că vrea să-și cumpere o rochie, m-a săturat, dacă este să fiu sincer. Dau la razvod”, a declarat la rândul său Ilan Shor pe facebook.

Dorin Chirtoacă a anunțat că va face împreună cu Ilan Shor un club al primarilor divorțați din Moldova. Clubul PDM va avea drept scop conștientizarea faptului că mai sunt vedete cu care să se însoare. Ilan Shor l-a îndemnat pe Renato Usatîi să se însoare cât mai repede, ca să divorțeze și să se alăture clubului PDM(Primarilor Divorțați din Moldova).

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Jasmin-Pervai-Kanal.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Jasmin-Pervai-Kanal-300x210.jpgadminMonden
A dat o epidemie de divorțuri în primarii Moldovei. Exemplul lui Chirtoacă a fost urmat de Ilan Shor. Acesta a anunțat pe facebook că divorțează de scumpa sa soție tocmai pentru că este prea scumpă. Jasmin s-a plâns recent că nu și-a mai cumpărat nicio rochie de la Dolce...

Comentează