marian-pulu-clip-electoral-copy

Marian Pulu trece dintr-un scandal în altul. Candidatul lui Plahotniuc a fost acuzat că a furat sloganul de la Tony Blear: “nu văd, nu aud, ni-i pohui”, iar acum clipul erectoral al candidatului de 2 metri este furluat după clipul chinezesc PPAP. Vedeți clipul mai jos.

În acest clip erectoral plagiat după producțiile chinezeşti, Dva Metra Bulbuka încearcă să le spună moldovenilor ce li se va întâmpla în timpul mandatului său.

Din păcate, moldovenii nu ştiu engleza şi ei cred că Marian Pulu spune lucruri inteligente. Greşit. Redactorii moldovesti.info au tradus pentru moldoveni ce zice Dva Metra Bulbuka în clipul erectoral.

Eu sunt cu Plaha, voi sunteți dalbani. Iaca ce le fac eu la dalbani. Eu sunt dalban, Plaha este coordonator. Iaca ce le face el la dalbani. Dalbani, Plaha. Plahadalbanieni“, cântă cunoscutul Dva Metra Bulbuka, cunoscut în popor ca Marian Pulu, în clipul de prezentare erectorală.

 

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Pulu-clip-electoral-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Pulu-clip-electoral-copy-300x300.jpgadminSocial
Marian Pulu trece dintr-un scandal în altul. Candidatul lui Plahotniuc a fost acuzat că a furat sloganul de la Tony Blear: 'nu văd, nu aud, ni-i pohui', iar acum clipul erectoral al candidatului de 2 metri este furluat după clipul chinezesc PPAP. Vedeți clipul mai jos. În acest clip erectoral plagiat...

Comentează