Parlament protest Ghimpu Voronin copy

În sfârșit le-a venit mintea la cap. Deputații recunosc că sunt cei mai corupți, că sunt hoți și că au furat miliarde de euro din Moldova. Astăzi, după ce și-au arătat cartonașele roșii în Parlament, aceștia au trecut la metode mai dure de protest împotriva propriilor lor hoții. Parlamentarii s-au inspirat din ultimele mitinguri ale moldovenilor și au început să scandeze ”Jos Plaha!”. Primul care a început să strige ”Jos Plaha” este chiar președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Deputații au vrut să arate că sunt anti-corupție așa că au zbierat și alte scandări. De exemplu: ”Plahotniuc, nu uita, pușcăria-i casa ta”, ”Jos comuniștii!”, ”DNA, treci Prutul”, ”Unire!”. După ce s-au săturat de scandat, câțiva parlamentari și-au scos niște corturi și le-au instalat în fața tribunei Legislativului. Aceștia au declarat că vor dormi în cort în semn de protest față de hoția din Parlament.

La finalul protestului, câțiva deputați au început să dezbârne ușile din țâțâni. Mai mult, parlamentarii l-au prins pe Liuda și au început să-l bată cu Mâna Moscovei în cap. Marian Lupu s-a așezat pe o targă și le-a cerut polițiștilor să-l scoată din Parlament pe ușa din spate.

Chemat de urgență să coordoneze mitingul de protest din Parlament, Vlad Plahotniuc și-a dat seama că deputații au mâncat mâncare stricată la cantina La Soacra și din cauza asta i-au apucat halucinațiile. Coordonatorul Republicii Moldova a promis că de mâine deputații vor reveni la furat și vor renunța la proteste.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Parlament-protest-Ghimpu-Voronin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Parlament-protest-Ghimpu-Voronin-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit le-a venit mintea la cap. Deputații recunosc că sunt cei mai corupți, că sunt hoți și că au furat miliarde de euro din Moldova. Astăzi, după ce și-au arătat cartonașele roșii în Parlament, aceștia au trecut la metode mai dure de protest împotriva propriilor lor hoții. Parlamentarii...

Comentează