autobuz-pd-vanzare-copy

De când Maia Sandu a început să-l amenințe cu închisoarea, Vlad Plahotniuc a început de frică să-și vândă toate proprietățile din Moldova. După ce și-a vândut hotelul, astăzi a dat la mica publicitate un anunț precum că își vinde și autobuzul alb cu trandafiri desenați. Iată anunțul publicat de Plaha în www.999.md.

”Vând autobuz în stare bună de funcționare. A fost folosit doar 3 luni și are câteva mii de kilometri. Este de culoarea albă, cu câțiva trandafiri și motive populare moldovenești pictate. Chiar dacă este complet nou, autobuzul prezintă mai multe lovituri, zgârieturi și geamuri sparte. Ne pare rău, dar cel care l-a folosit a fost huiduit foarte mult prin țară, iar unii și-au vărsat nervii pe bietul autobuz”, a scris în anunțul de pe 999.md, Vlad Plahotniuc.

Și nu sunt singurele proprietăți pe care și le vinde Vlad Plahotniuc. Acesta a scos la vânzare Publika TV, Prime, dar și o droaie de bleagheri, anal-iști și jurnaliști pe care i-a cumpărat de-a lungul timpului. Totuși, Vlad Plahotniuc a anunțat că nu renunță la colecția sa extrem de valoroasă de casete video cu filme deocheate în care apar ca actori persoane extrem de cunoscute din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Autobuz-PD-vanzare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Autobuz-PD-vanzare-copy-300x300.jpgadminFinanțe
De când Maia Sandu a început să-l amenințe cu închisoarea, Vlad Plahotniuc a început de frică să-și vândă toate proprietățile din Moldova. După ce și-a vândut hotelul, astăzi a dat la mica publicitate un anunț precum că își vinde și autobuzul alb cu trandafiri desenați. Iată anunțul publicat de...

Comentează