Șeful SIS nu se oprește din a-și numi rudele în cele mai importante instituții din țară. Abia s-a aprins scandalul în care fiica sa este acuzată că a fost numită în funcție la Moldatsa datorită tatălui său, că apare un alt scandal. Mihai Bălan a ales să o numească în funcția de președinte al Agenției pentru Adopții pe Tanti Ludmila, soția sa. Explicația autorităților, Tanti Ludmila are experiență de acest gen.

”Nu vreau să mă laud, dar lucrez cu copiii încă de la vârsta de 19 ani. Și nu doar la televizor. Știu cum este cu adopțiile. Îmi place să știu că îmi fac treaba bine și că sunt remunerată cu 10 mii de euro de adopție. Am de gând să cresc tarifele pentru fiecare copil adoptat, astfel încât doar oamenii cu bani să-și permită să cumpere un copil”, a declarat Tanti Ludmila pentru redactorii moldovesti.info.

Mai mult, noul președinte al Agenției pentru Adopții îi amenință pe părinții care își lasă copiii în Moldova și pleacă la muncă peste graniță că micuții vor fi sechestrați dacă sunt lăsați mai mult de o jumătate de an singuri acasă. Potrivit unei decizii în acest sens, copiii vor fi declarați adoptabili și urmează să fie dați familiilor care își permit să plătească 10 mii de euro pentru fiecare adopție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Tanti-Ludmila-copii-si-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Tanti-Ludmila-copii-si-bani-copy-150x150.jpgadminSocial
Șeful SIS nu se oprește din a-și numi rudele în cele mai importante instituții din țară. Abia s-a aprins scandalul în care fiica sa este acuzată că a fost numită în funcție la Moldatsa datorită tatălui său, că apare un alt scandal. Mihai Bălan a ales să o numească...

Comentează