Igor Dodon își răsplătește cu multă abnegație cei mai fideli bleagheri ai săi. Când nu stă în anticamera lui Putin, prezikul alege pe care bleagheri să-i mângâie cu câte un cadou. După ce și-a dăruit halatului unui bleagher, lui Dodon i-a venit altă idee străluctă. Își va dărui și gandonul celui mai lingău bleagher din Moldova.

Dacă pentru halat s-au bătut, pentru gandon se vor omorî mai mulți bleagheri cunoscuți, de exemplu: Linjeaniuk, Gandonbur, Bleacci, Galbalabur și mulți alții. Dar cine va lua gandonul? Cine va câștiga acest impresionant premiu? Asta o va decide doar cunoscutul oligarh din Moldova, #NuPlaha.

Pentru merite deosebite și ca să nu plângă prea mult, bleagherii care vor pierde acest concurs vor fi lăsați să-l pupe în fund pe #NuPlaha fără rând. Ca de obicei, fiecare pupătură va fi răsplătită cu 50 de euro și cu o oră de emisie în direct la Publika WC.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-prezervativ-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon își răsplătește cu multă abnegație cei mai fideli bleagheri ai săi. Când nu stă în anticamera lui Putin, prezikul alege pe care bleagheri să-i mângâie cu câte un cadou. După ce și-a dăruit halatului unui bleagher, lui Dodon i-a venit altă idee străluctă. Își va dărui și...

Comentează