nicolae-timofti-tricou-unire-copy

Veștile bune ne vin, ca de obicei, de la Tiraspol. Evgheni Șevciuk a decis că Transnistria să nu mai fie independentă și să adere la Federația Rusă. Asta înseamnă că și Moldova scapă, în sfârșit, de independență și se poate uni fără nicio problemă cu România. Președintele Nicolae Timofti a și semnat un decret în acest sens.

”Ne-a luat-o înainte un pic Șevciuk, dar asta pentru că noi am vrut, dar nu a fost, nu știu ce nu a fost, dar era bine să fie. Oricum, ideea este că nimic nu ne mai ține independenți. Transnistria a plecat la ruși și noi trebuie să ne ducem undeva. Eu vreau să ne ducem spre România. Astăzi am adoptat decretul de Unire cu România, urmează să-l accepte și Vlad Plahotniuc, iar după asta Unirea este ca și făcută”, a declarat Nicolae Timofti, președintele Republicii Moldova, pentru redactorii moldovești.info.

Potrivit Curții Constituționale, după Unire, Republica Moldova va fi obligată să-și dizolve Parlamentul, Guvernul, dar și CNA. În acest caz, toate dosarele de corupție vor fi preluate de procurorii DNA. Din păcate, foarte mulți deputați vor trebui să-și găsească de lucru, iar unii miniștri vor rămâne fără mașini de serviciu. Partea bună este că DNA România a promis că în 2 zile va găsi miliardul, apoi îi va aresta pe hoții care mai sunt în libertate și coordonează Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Nicolae-Timofti-tricou-unire-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Nicolae-Timofti-tricou-unire-copy-300x300.jpgadminInternațional
Veștile bune ne vin, ca de obicei, de la Tiraspol. Evgheni Șevciuk a decis că Transnistria să nu mai fie independentă și să adere la Federația Rusă. Asta înseamnă că și Moldova scapă, în sfârșit, de independență și se poate uni fără nicio problemă cu România. Președintele Nicolae Timofti...

Comentează