igor-dodon-emigranti-copy

Igor Dodon a început să le mulțumească personal tuturor celor l-au slujit în campania erectorală. Prezerședintele a fost ieri la Bălți, unde și-a făcut o poză împreună cu prelații care au făcut slujbe și au bătut mătănii electorale în biserici în cinstea sa. Dodon le-a dăruit tuturor preoților câte un BMW.

Dar nu sunt singurii pe care i-a mulțumit cum se pologhează. Imediat după ce s-a pozat cu preoții care l-au ajutat în campanie, Dodon s-a fotografiat fiind înconjurat de 30 de mii de sirieni. Deși au stat ascunși și nu i-a văzut nimeni, sirienii l-au ajutat foarte mult pe Dodon. Sirienii au răspândit zvonul prin intermediul Publika WC, Prime WC că vor invada Moldova.

Igor Dodon susține că le va oferi tuturor sirienilor care vin în Moldova cetățenia Transnistriei și le va da voie să treacă Nistrul pentru a locui la Tiraspol. Ca răspuns, noul președinte al Transnistriei a anunțat deja că pregătește armata a 14-a pentru a elibera Moldova de sirieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Emigranti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Emigranti-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a început să le mulțumească personal tuturor celor l-au slujit în campania erectorală. Prezerședintele a fost ieri la Bălți, unde și-a făcut o poză împreună cu prelații care au făcut slujbe și au bătut mătănii electorale în biserici în cinstea sa. Dodon le-a dăruit tuturor preoților câte...

Comentează