Donald Trump a primit astăzi o veste tristă. După ce Rusia a testat cu succes o rachetă supersonică, iată că și Moldova a anunțat că a dezvoltat și creat prima rachetă moldovenească. Igor Dodon a anunțat deja că bomba sa este extrem de periculoasă și dacă vreun soldat NATO va mai pătrunde pe teritoriul moldovenesc, acesta va apăsa pe butonul roșu din Barsetka sa Nucleară.

”NATO, stați și beți ceai, nu vă deorgăiți. Că aicea nu vă este Afganistanul, Vietnamul sau Serbia. Aicea e Moldova, blea. În sfârșit am reușit să adunăm suficient material pentru o bombă nucleară, am luat din Koreea niște fasole nucleare. Moldovenii au mâncat atâtea fasole, că o să pută până în Franța, chiar și până în America. Jiucați-vă cu focul dacă vreți să aflați de puterea moldovanului de a declanșa rachete bășistice”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Igor Dodon susține că din lipsă de bani și surse financiare, moldovenii vor mânca foarte multe fasole în acest an, așa că este greu de crezut că NATO va putea să învingă puterea rachetei bășistice moldovenești. Dacă moldovenii dau o bombă din asta, europenii vor mirosi urât, ca Chișinăul primăvara.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_2610.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_2610-300x300.jpgadminSocial
Donald Trump a primit astăzi o veste tristă. După ce Rusia a testat cu succes o rachetă supersonică, iată că și Moldova a anunțat că a dezvoltat și creat prima rachetă moldovenească. Igor Dodon a anunțat deja că bomba sa este extrem de periculoasă și dacă vreun soldat NATO...

Comentează