Vladimir Putin a anunțat că vrea să fie în continuare președintele Rusiei. Știrea l-a bucurat nespus de mult pe Vlad Plahotniuc. Acesta susține că a așteptat decizia lui Putin ca să se inspire de la acesta. Dar cum președintele rus este decis să conducă Rusia în continuare, nici Plahotniuc nu vrea să cedeze.

”Eu am de gând să plec din funcția de dictator al Moldovei cu picioarele înainte. Nu-mi pasă cum alegeți voi, moldovenii, atâta timp cât eu vă număr voturile. Inspirat de anunțul tovarășului Putin, vreau să fac și eu unul. O să vă fiu dictator încă un mandat. Așa că pregătiți încă un miliard”, a citit Vlad Plahotniuc, dictatorul Moldovei de pe tableta sa.

Igor Dodon a salutat cu abnegație ambele anunțuri. Acesta se laudă că este fidel ambilor dictatori și că nu va lipsi de la bucile lor niciodată.

Și Ilan Shor s-a inspirat din anunțul lui Vlad Plahotniuc și vrea să fie primarul Shorheiului încă un mandat.

Mihai Ghimpu va rămâne Liuda, iar Leancă, ca de obicei, Podleancă sau Soleancă după caz.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Pavel-Filip-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Pavel-Filip-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vladimir Putin a anunțat că vrea să fie în continuare președintele Rusiei. Știrea l-a bucurat nespus de mult pe Vlad Plahotniuc. Acesta susține că a așteptat decizia lui Putin ca să se inspire de la acesta. Dar cum președintele rus este decis să conducă Rusia în continuare, nici Plahotniuc...

Comentează