Scandal uriaș la negocierile de la președinția Moldovei. După ce Maia Sandu și Andrei Năstase au refuzat să-i dea mâna lui Igor Dodon, aceștia l-au văzut pe Vlad Plahotniuc. Bucuroși că oligarhul era fără paza sa de corp, Maia Sandu și Andrei Năstase au fugit după el pe coridoarele Președinției, l-au prins, l-au pus la pământ și l-au bătut.

Andrei Năstase și Maia Sandu spun că s-au răcorit pentru toți moldovenii săraci și i-au dat niște 69 de palme peste bolfele mari ale oligarhului.

”Noi ne-am enervat că Plaha juca bilot cu Dodon. Așa că am sărit să-l pedepsim pentru tot ce se întâmplă în Moldova. Rar se întâmplă să-l vedem pe Plaha fără paza de corp. Cum la modă e pălmuirea, i-am tras vreo 69 de palme”, au declarat Andrei Năstase și Maia Sandu.

Dodon este cel mai supărat pe situație. Președintele susține că în sfârșit a început să câștige și el ceva bani la bilot de la Plaha din miliard, când colo au intrat reprezentanții blocului ACUM și l-au fugărit pe Plahotniuc. Prezikul promite să nu-i mai cheme pe Andrei Năstase și pe Maia Sandu la negocieri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Dodon-cu-Plahotniuc-la-masa-carti-vin-pahare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Dodon-cu-Plahotniuc-la-masa-carti-vin-pahare-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș la negocierile de la președinția Moldovei. După ce Maia Sandu și Andrei Năstase au refuzat să-i dea mâna lui Igor Dodon, aceștia l-au văzut pe Vlad Plahotniuc. Bucuroși că oligarhul era fără paza sa de corp, Maia Sandu și Andrei Năstase au fugit după el pe coridoarele...

Comentează