Savanții de la Kremlin s-au întrecut pe sine de data asta. Aceștia au reușit să-i încrucișeze cu succes pe Dodon cu Plaha. Drept rezultat a ieșit un porc moldovenesc sută la sută nou. Acesta se numește PlahanDon.

”PlahanDon-ul se pișă pe tot ce pică, pe democrație, pe Uniunea Europeană, pe cetățeni. Porcul PlahandDon dă cu râtul de unde mănâncă și răstoarnă orice treucă. Și mai este ceva, porcul PlahanDon crapă foarte mult și nu se satură niciodată. Au crăpat un miliard și nu le ajunge”, a declarat savantul suin Leonea Iaibu.

Partea și mai proastă este că PlahanDonul a început să facă pui. Parlamentul s-a umplu de PlahanDoni. PlahanDoni găsim și pe internet, unde porci plahanDoni dau cu râtul în comentarii și trebuie să-i blochezi ca să scapi de guițatul lor. Sunt foarte mulți PlahanDoni și printre bleagheri sau anal-iști.

De altfel, sunt și foarte mulți jurnaliști plahanDoni. Pentru că le place să filmeze cururile oamenilor, aceștia s-au angajat la un WC Publik.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Putin-pe-porc-Dodon-si-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Putin-pe-porc-Dodon-si-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Savanții de la Kremlin s-au întrecut pe sine de data asta. Aceștia au reușit să-i încrucișeze cu succes pe Dodon cu Plaha. Drept rezultat a ieșit un porc moldovenesc sută la sută nou. Acesta se numește PlahanDon. ”PlahanDon-ul se pișă pe tot ce pică, pe democrație, pe Uniunea Europeană, pe...

Comentează