Islanda proteste jos plahotniuc copy

În sfârșit s-a gândit și cineva din Europa la bieții moldoveni. Islanda vrea să ne ajute într-un moment de maximă cumpănă. Bravii cetățeni islandezi au decis ca după ce l-au dat jos printr-un protest de o singură zi premierul lor, Gavno Plahasson, să vină la noi să protesteze în locul moldovenilor.

”Am auzit de problemele moldovenilor. Se chinuie de un an să-l dea jos pe Plahotniuc și nu reușesc. Noi am reușit într-o singură zi, iar ei, sărmanii, nu pot de atâta amar de vreme. De săptămâna viitoare aterizăm în Chișinău și venim în PMAN, nici nu trebuie să ne punem corturi, foarte repede îl dăm jos pe Plaha. Jos Plaha în limba islandeză se traduce Pupicuru Pllahasson! Sper că moldovenii să trăiască mai bine după ce îl vom da jos pe Plahotniuc”, a declarat pentru redactorii moldovești.info, președintele Platformei YA din Reykjavik, Jhoss Pllaha.

Bucuros că primește în sfârșit ajutor de la Uniunea Europeană, președintele Platformei DA, Andrei Năstase, l-a rugat pe Jhoss Pllaha să mai protesteze un pic și pe la Orhei, Bălți, dar și în fața primăriei din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Islanda-proteste-jos-plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Islanda-proteste-jos-plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit s-a gândit și cineva din Europa la bieții moldoveni. Islanda vrea să ne ajute într-un moment de maximă cumpănă. Bravii cetățeni islandezi au decis ca după ce l-au dat jos printr-un protest de o singură zi premierul lor, Gavno Plahasson, să vină la noi să protesteze în locul...

Comentează