Filat cu aur pe el

Vlad Filat a rămas sărac lipit pământului. După mai multe vizite ale procurorilor CNA, acesta a rămas fără mașini, calculatoare, arme, miliard, bijuterii și peștele kapchonat prins acum 2 luni. Singurul bun care îi rămăseseră lui Vlad Filat, este site-ul de știri copiate de pe la alte televiziuni, site-uri și radiouri. Din păcate, însă, nici acesta site nu a rămas la fostul premier. Unimedia i-a fost confiscată de procurorii CNA.

”Eu nu înțeleg, de ce și pentru ce? Nu le mai ajunge toată averea mea hapsânilor de la CNA. De ce să-mi ia siteul? Ei să-și facă siteurile lor, nu să pună mâna pe site-uri gata făcute. Nu vreau să rămân fără organul meu… de presă. Mâine poimâine o să-mi confiște și blogul”, a exclamat din celula sa Vlad Filat.

CNA susține că Unimedia a fost cumpărată pe bani furați așa că vrea să-i recupereze. Ca să facă asta cât mai repede, va transforma siteul Unimedia într-o platformă pentru videochat. De altfel, CNA vrea să confiște și contul de facebook al lui Vlad Filat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Filat-cu-aur-pe-el.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Filat-cu-aur-pe-el-225x300.jpgadminSocial
Vlad Filat a rămas sărac lipit pământului. După mai multe vizite ale procurorilor CNA, acesta a rămas fără mașini, calculatoare, arme, miliard, bijuterii și peștele kapchonat prins acum 2 luni. Singurul bun care îi rămăseseră lui Vlad Filat, este site-ul de știri copiate de pe la alte televiziuni, site-uri și...

Comentează