Medicii de la spitalul ”Liudmila Feodorovna Ghimpu” din Costiujeni sunt extrem de îngrijorați de starea lui Costea Țuțu. Aceștia i-au ascultat cu multă atenție discursul din Parlament și au ajuns la concluzia că în capul lui Țuțu nu există creier. Asta înseamnă că deputatul poate să organizeze o comândare în cinstea sa în orice moment.

”Un om care are creier în cap știe să lege două propoziții coerente. Un om care are doi neuroni știe să vorbească normal. Un om care nu are cutia craniană goală se poate exprima fără să facă harcea-parcea limba română. Pentru noi este clar că Țuțu nu are nimic în căpățână. Așadar, suntem extrem de îngrijorați, la cât de prost este Țuțu, ne întrebăm cum de știe știe să respire dacă nu are creier? Dacă nu-i spune cineva să tragă aer în piept, este posibil să se asfixieze”, a declarat directorul spitalului ”Liudmila Feodorovna Ghimpu” din Costiujeni.

Costea Țuțu susține însă că, de fapt, ceea ce au văzut oamenii la tribuna Parlamentului a fost un meci de box cu limba română. Campionul PD se laudă că a trimis în knock out limba română cu două trenirovci, un obed și patru aparențe etnice.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Parlament-Tribuna-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Parlament-Tribuna-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Medicii de la spitalul ”Liudmila Feodorovna Ghimpu” din Costiujeni sunt extrem de îngrijorați de starea lui Costea Țuțu. Aceștia i-au ascultat cu multă atenție discursul din Parlament și au ajuns la concluzia că în capul lui Țuțu nu există creier. Asta înseamnă că deputatul poate să organizeze o comândare...

Comentează