Tanti Ludmila Corturi copy

Balamuc în centrul capitalei. După ce reputatul frizer Micușa a tuns gratis protestatarii, fosta prezentatoare tv si soția șefului SIS, Tanti Ludmila a venit la protest cu o ofertă specială. Aceasta a instalat lângă monumentul lui Ștefan cel Mare un cort pentru epilare cu ceară numai pentru protestatari.

”Oamenii care iși manifestă scârba față de guvenare merită ce-i mai bun. Eu sunt sigură că tot săraci vor rămâne, dar vrem să plece acasă mai curați. Așa că de azi beneficiază de ședințe gratis pentru epilare înghinală și interfesieră”, declară entuziasmată Tanti Ludmila.

Cunoscută pentru pasiunea față de saloanele de înfrumusețare, soția șefului SIS a surprins plăcut societatea civilă cu gestul său. Aceasta spune ca măsurile se impun pentru a nu speria reprezentanții Comisiei Europene care vor veni zilele acestea la Chișinău să inspecteze protestul.

”Ce să vadă oamenii de la Bruxelles? Țărani care umblă păduchioși, cu râie și îmbrăcați ca la păscutul vacilor?! Am decis cu Micușa și alți stilisti importanti să-i tundem, dar să-i și epilăm ca să nu speriem funcționarii din UE”, spune Tanti Ludmila.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Tanti-Ludmila-Corturi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Tanti-Ludmila-Corturi-copy-300x300.jpgadminSocial
Balamuc în centrul capitalei. După ce reputatul frizer Micușa a tuns gratis protestatarii, fosta prezentatoare tv si soția șefului SIS, Tanti Ludmila a venit la protest cu o ofertă specială. Aceasta a instalat lângă monumentul lui Ștefan cel Mare un cort pentru epilare cu ceară numai pentru protestatari. ”Oamenii care...

Comentează