Cetățenii moldoveni sunt nemulțumiți de Igor Dodon. După ce au văzut reportajul o zi din viața prezikului difuzat de televiziunea Accident TV, oamenii au lansat o petiție care a strâns 4 milioane de semnături în câteva minute. Cetățenii vor să-l demită pe Igor Dodon și nu-l mai rabdă pe acesta.

”Ne-am uitat cu sufletul la gură să vedem cu ce se ocupă Gando…, scuze, Dodon și am ahrenit. Omu ista nu știe să facă nici trei ridicări la paralele. Omu ista nu știe să alerge. Omu ista nu face nimic, îl plătim degeaba. Se duce la muncă, vorbește cu niște gândaci de colorado. După asta se urcă în mașină și se cătăie prin Moldova. Nihrena nu face. Se duce pe la biserici, pupă icoană, mai vizitează o făbricuță, se întâlnește cu cei 30 de mii de emigranți sirieni. Să plece, că dacă nu îl scoatem noi din coștireață”, au declarat nemulțumiți cetățenii după vizionarea filmului o zi din viața prezikului.

Igor Dodon susține însă că a făcut foarte multe pentru țară. Acesta a scos pașaportul și a arătat câte ștampule are în el. Dofiga. Semn că s-a plimbat nu doar prin Moldova, ci și prin întreaga lume. Extrem de sperit, Dodon s-a dus să pupe niște icoane, niște cruci, fundul lui Plahotniuc, iar apoi a declarat că transnistrenii sunt mulțumiți de munca sa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Gimnastica-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Gimnastica-300x300.jpgadminPolitic
Cetățenii moldoveni sunt nemulțumiți de Igor Dodon. După ce au văzut reportajul o zi din viața prezikului difuzat de televiziunea Accident TV, oamenii au lansat o petiție care a strâns 4 milioane de semnături în câteva minute. Cetățenii vor să-l demită pe Igor Dodon și nu-l mai rabdă pe...

Comentează