Absolvente silicoane copy

După ce au picat BAC-ul, măritatul, dar mai ales videochatul sunt singurele scăpări ale absolventelor din Moldova. Pentru a se pregăti de cele două opțiuni, cele mai multe au luat cu asalt clinicile estetice pentru a-și monta silicoane. Medicii spun că erau pregătiți pentru avalanșa de cliente.

“În fiecare an, după BAC, numărul fetelor care vin să-și pună silicon în țâțe sau în buci crește simțitor. Anul acesta am angajat mai mulți medici ca să facem față. Am avut programări făcute din timp de absolventele pesimiste”, spune medicul estetician Dick Buttock.

Și cum numărul de fete care vor lucra la videochat a crescut mult, Asociația Investitorii Italieni în Videochaturile din Chișinău i-a trimis o scrisoare de mulțumire ministerului Educației, Maia Sandu. Potrivit scrisorii: ”ne închinăm în fața binefacerii pe care ne-ați făcut-o. Vă mulțumim pentru numărul mare de angajate pe care ni le trimiteți anual. Să știți, că am numit un videochat cu numele dvs”. Pene Fornicatore, patronul videochatului ”Maia Sandu”, spune însă că are vești proaste pentru absolventele de liceu: ”pentru că sunteți prea multe, nu vă mai pot da câte 2 mii de euro pe lună. Salariile au scăzut la 700 de euro pe lună”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Absolvente-silicoane-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Absolvente-silicoane-copy.jpgadminFinanțe
După ce au picat BAC-ul, măritatul, dar mai ales videochatul sunt singurele scăpări ale absolventelor din Moldova. Pentru a se pregăti de cele două opțiuni, cele mai multe au luat cu asalt clinicile estetice pentru a-și monta silicoane. Medicii spun că erau pregătiți pentru avalanșa de cliente. 'În fiecare an, după BAC, numărul...

Comentează