Valeriu Strelet cu trei femei copy

Valuri de plângeri au început să curgă pe Facebook de la numirea lui Valeriu Streleț în funcția de premier. Sute de moldovence susțin că au avut relații sexuale cu prim-ministrul actual. Mai mult, femeile susțin că acesta le-a făcut chiar câte un copil din flori și le-a părăsit fără să mai dea un semn de viață.

”Ce-i drept el nu s-a prezentat ca Valera. El spunea că se numește Igari. Iaca, eu cu Igari am făcut sex. Când a aflat că sunt gravidă a fugit și nu a mai răspuns la telefon. Stau eu într-o zi și mă uit la Dom 2, când colo, din greșeală pun pe ORT. Îl văd pe Igari al meu. Dacă este premier și are bani, să fie bun și să-mi plătească pensie pentru copil”, a scris Tatiana, o gospodină de 25 de ani din Chișinău pe facebook. Aceasta a pus și poze în care apare Valeriu Streleț.

Purtătoarele de cuvânt ale premierului susțin că nu toate femeile care se plâng pe facebook că ar fi avut o relație sexuală cu Valeriu Streleț sunt amantele lui Valeriu Streleț: ”noi credem că unele dintre ele mint. Au aflat că pot scurge bani din domnul Valera și fac acum plângeri. Nu-i cinstit așa. O să facem o anchetă de paternitate. Dacă se dovedește că au dreptate, o să primeasă pensii speciale de mame eroine, dacă nu, nu!”

După ce au aflat că este premier, sute de moldovence au anunțat pe facebook că au făcut copii cu Valeriu Strelețhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valeriu-Strelet-cu-trei-femei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valeriu-Strelet-cu-trei-femei-copy-300x300.jpgadminPoliticamante,copii,pensii,Valeriu Streleț
Valuri de plângeri au început să curgă pe Facebook de la numirea lui Valeriu Streleț în funcția de premier. Sute de moldovence susțin că au avut relații sexuale cu prim-ministrul actual. Mai mult, femeile susțin că acesta le-a făcut chiar câte un copil din flori și le-a părăsit fără să...

Comentează